Boka hotell inför konsertbesök i Linköping

Svenska musikälskare vet att Linköping är en stad att hålla ögonen på. Det finns en lång tradition av konsertverksamhet i staden, och dessutom arenor som har möjlighet att ta emot riktigt stora produktioner. Som Melodifestivalen till exempel. Under 2023 hålls Mellos andra deltävling i staden.

Det första du bör göra när du har bokat biljett till en åtråvärd musikhappening i Linköping är att lägga vantarna på ett hotellrum. Du som vill boka hotell i Linköping på ett datum för ett större event som Mello bör vara ute i så god tid som möjligt. Hotellen kan lätt bli fullbokade långt i förväg just vid den här typen av större händelser.

Men innan du ringer runt till stadens hotell behöver du såklart välja mellan alla de musikhändelser och festivaler som Linköping har att bjuda på. [Melodifestivalen:https://www.linkoping.se/nyheter/nyheter/mello-intar-linkoping/ ] är bara en av många möjligheter för dig som vill se en konsert i Linköping. Vad sägs om Bonfire Festival, som går av stapeln i september?

Klara akter för Bonfire i Linköping 2023

För dig som gillar hyperaktuell popmusik är Bonfire Festival ett bra val. Under de två dagarna i september kommer till exempel de här akterna till Linköping:

  • Tjuvjakt
  • Benjamin Ingrosso
  • Bolaget
  • Sebastian Ingrosso
  • Tiësto
  • Jireel

När Aftonbladet listar konsertåret 2023 finns en hel del Linköpingsrelaterade tillställningar med. Om inte Mello eller Bonfire känns aktuellt kanske Takidas turnépremiär känns mer lockande?

Att tänka på när du väljer hotell till konserten i Linköping

Vilket hotell du väljer att bo på när du åker till Linköping för att gå på konsert kan sätta prägel på hela din upplevelse av konserten. Att ha checkat in på ett bra hotellrum innan konserten skapar en positiv vibe för resten av kvällen. Därför bör du välja hotell med omsorg.

Särskilt kan du tänka på hur hotellet är placerat geografiskt i förhållande till konserten. Det kan vara mycket smidigt att välja ett hotell som ligger nära spelplatsen. Om du väljer ett hotell av bättre kaliber och som ligger mycket nära konserten kan det till och med hända sig att du får bo granne med bandet. Spännande för den som kanske är ute efter att få en autograf eller säga några väl valda ord om bandets senaste skiva.