Ha råd med din festivalsommar

Ha råd med din festivalsommar

Det är viktigt för många att få gå på sina festivaler och med det innebär att man får träffa sina gamla och nya vänner, lyssna på musiken från artisten själv och att helt enkelt insupa den sköna festivalstämningen. Många vill göra ett avtryck i sina liv genom att få resa iväg och gå på sina favoritfestivaler. Dock är dessa ofta studenter och liknande och har helt enkelt inte möjligheten att ekonomiskt ta sig till festivalen. Det finns dock tricks för att ta sig till alla årets festivaler!

Festivaler betyder ofta mycket för de flesta som någon gång har varit på en. Det innebär ofta att det är en helt ny värld som öppnar sig för den som går på sin första festival. Många anser att det handlar om att dricka alkohol och att få ”svina”, dock är det inte alls nödvändigtvis på det viset och den som åkt på en festival vet detta. Man träffar nya personer och man lär sig helt nya saker om sig själv då det är en tuff miljö på festivaler. Det är också en kostsam historia och för den som vill ha råd att gå på alla festivaler så finns det en lösning. Att ta ett snabblån hos ny aktör är mycket möjligt genom Loanit och för den som vill veta exakt hur mycket de lånat ska gå till dem. Annars kan man jobba som funktionär eller välja sina absolut favoritfestivaler och bara gå på de man har råd med. Valet är ens egen.

I år så var det Bråvallafestivalen som vann och efter det chockerande beskedet om Peace & Love-festivalens konkurs så var det hit alla ville åka. De stora stjärnorna Danko Jones bokades till festivalen:

Bandet leds av den karismatiska huvudpersonen Danko Jones och de är kända för leverera rejält vid sina liveframträdande.

I ett pressmeddelande skriver arrangören Scorpi: ”Danko Jones spelar en högoktanig rock´n´roll som kommer få Bråvalla att gunga”.(Läs mer om Danko här)