Queen B levererar

Musik är en stor del av mångas liv, och det finns en hel del som aldrig går en enda dag utan att lyssna på någon låt över huvud taget. Känner du igen dig? Då är du inte ensam, eftersom väldigt många runt om i Sverige och resten av världen är riktiga musikälskare. Detta leder såklart till att vi idag har en hel del artister som är mer populära än andra, och är otroligt kända och älskade världen över. En av dem är Beyoncé, kvinnan som ofta benämns som den mest mäktiga i musikbranschen, och alla har hört hennes namn. Och nyligen släppte hon en ny skiva, helt utan förvarning. Såhär skriver man om den på metro.se:

Helt utan förvarning släppte Beyonce en skiva natten till Lucia som en tidig julklapp till fansen. Den självbetitlade plattan innehåller 14 låtar och 17 videor och är därmed både en musikalisk och visuell upplevelse. På ”Beyonce” finns gott om lyckade samarbeten.

Skivan har sannerligen gjort succé, och det är otroligt många som köpt den. Kanske främst för att den fortfarande inte är tillgänglig på Spotify, trots att det har gått mer än en månad sedan den släpptes. Något som kanske gjort vissa fans till Beyoncé riktigt besvikna, men förhoppningsvis så har de möjlighet att köpa den! Så det är bara att sätta igång skivan, sätta in ett par riktigt bra hörlurar i sina öron och njuta av Queen B och hennes kreativitet i låtarna och starka sångröst. Beyoncé har än en gång gjort det, och släppt en bra skiva.