Rätt hörlurar!

Vi lyssnar allt mer på musik via våra telefoner, eller så har vi kanske en mp3-spelare som vi bär med oss för att lyssna på musik. Och för att vi ska kunna göra det på ett bra sätt så ska man se till att ha några riktigt bra hörlurar, men vad ska man egentligen välja för hörlurar i det stora utbud som finns? Det är inte helt lätt att veta alla gånger, men vi tänkte ge dig lite tips om vad du ska tänka på när du ska köpa dig ett par hörlurar!

  • Om du kanske inte har så mycket pengar så kan det vara bra att hålla sig till de som oftast följer med när du köper telefonen eller mp3-spelaren, ofta är det inget större fel på dessa och du kan absolut njuta av din musik i dem.
  • Vill du ha hörlurar som sitter riktigt bra och som ger bra ljud ska du köpa ett par in ear-hörlurar! De sluter tätt kring hörselgången vilket leder till att din musik inte läcker ut, vilket gör att du får ett bättre ljud och de runt omkring dig slipper lyssna på samma sak som du lyssnar på!
  • Ett par hörlurar som sitter utanpå öronen är ingen dum idé det heller, särskilt praktiska är de hörlurar som är mindre och hopfällbara, till exempel de vanligaste som kommer från märket Koss. Tyvärr läcker dessa ganska mycket ljud när du vrider upp volymen lite, vilket gör att andra kan bli störda av ditt musiklyssnande.
  • Det bästa ur musiksynpunkt är att ha ett par rejäla lurar som sitter utanpå öronen, men mjuka kuddar som sluter tätt och ger dig en fantastiskt bra musikupplevelse! Detta är för den som inte bryr sig om hörlurarna tar lite mer plats och som njuter av att ha massor av musik i öronen som stänger ute allt annat ljud.

En del hörlurar passar bättre vid vissa tillfällen än andra, till exempel är det inte så praktiskt med stora hörlurar om du ska träna eller idrotta, då man kanske behöver att de håller sig kvar inne i öronen, inte väger något och inte tar skada av svett. Och givetvis ska hörlurarna vara snygga också! De är en accessoar, så därför ska de passa till din stil och komplettera den! Lycka till, hoppas du hittar de bästa lurarna för dig!