Smycka dig för fest

Få saker är så roliga och fyllda av förväntan som att få klä upp sig och gå på en rolig fest. Bege dig ut på en shoppingtur och hitta en riktig festblåsa eller ta fram något vackert ur garderoben som du inte brukar använda. Men glöm inte smyckena då det är detta som sätter den fulländade touchen.

Att gå på fest innebär att man får klä upp sig och vara sitt allra finaste jag. Välj snygga kläder som du känner dig bekväm i men fokusera framförallt på snygga smycken som ger hela din outfit det lilla extra. Satsa till exempel på ett par snygga silverörhängen som skimrar och ger en lyxig känsla. Se alla silverörhängen här som kan ta din festblåsa till nästa nivå.

Årets trender inom smycken

festTrender kommer och går men att använda smycken kommer alltid att vara en trend som är på tapeten. De stora trenderna inom smycken just nu är bland annat att använda snygga guld- eller silverkedjor samt pärlor som gnistar vackert och alltid ser elegant ut. Även halsband med berlocker, stora powerringar och smycken med bokstäver är heta trender just nu.

Att tänka på när du stylar dig till festen

Fördelen med smycken är de kommer i så många olika varianter och därför kan du styla din outfit på många olika sätt.

”Plocka upp färgen du bär på din klänning i dina juveler och du ger ett stilsäkert intryck.” Så här säger Damernas Världs modeexpert om hur du ska tänka med dina smycken.

Du kan också ha i åtanke att om du har en enkel outfit kan du ha mer utstickande smycken, har du istället en outfit med mycket färg eller glitter kan du kombinera med enkla och stilrena smycken som lyfter kläderna!