Way Out West 2017

festival, konsertKöp biljetter till Way Out West redan nu, för de är släppta! Säkra din plats och se stjärnspäckade uppträdanden och shower med bland annat Major Lazer, Pixies och Lana Del Rey.

Ni som varit på festivalen Way Out West förut och vill återvända i år eller Ni som inte har varit där – snabba på att boka biljetter! Det är lika bra att kolla in hotell Göteborg i god tid också, bara för att vara på den säkra sidan. Många superbra artister och band är redan bokade till årets version av succéfestivalen Way Out West.

Major Lazer och Pixies

Dj-trion Major Lazer är bokade till detta års Way Out West, skriver Svenska Dagbladet i en artikel. Succékonstellationen av dessa tre dj:s har tagit världen med storm, och de spelar sköna hits med blandade genrer som reggae, dancehall och house, vilket kommer göra sig perfekt på festivalen. Även det alternativa amerikanska rockbandet Pixies står klara för Way Out West, skriver Göteborgsposten. Pixies är ett av det sena 1900-talets viktigaste band enligt festivalens arrangörer. Utan Pixies skulle varken Nirvana, Blur eller Weezer blivit poppis, hävdar de. Vill man se Pixies i Göteborgs slottspark i sommar så gäller det att sno på så man får sig en biljett.

Giganten Lana del Rey

Den första artisten som annonserades klar för Way Out West var ingen mindre än Lana Del Rey. I Metro kan man läsa om att Lana Del Rey, trots sin ändå ganska korta karriär blivit oerhört poppis. Med hits som Summertime Sadness och Young and Beautiful har hon tagit världen med storm, hon har även släppt nytt sen dess och gästat en låt med The Weeknd.

”Hon är en solklar WOW-stjärna som går en egen väg i ett ganska likriktat flöde. Vi vet sedan tidigare att en stor del av besökarna sjukt gärna vill se henne på festivalen”, säger Ola Broquist, vd för Luger som anordnar Way Out West.